خبر های کوتاه نوسان

تعطیلی‌های زیاد، کار کردن ما با دنیا را مشکل کرده و هزینه‌های ما را افزایش داده است/ علاوه بر خسارت مستقیم عدم تولید در روزهای تعطیل، خسارت کار نکردن با دنیا را هم می‌دهیم

🔹آرمان خالقی، دبیرکل خانه صنعت و معدن: در ماه‌های اخیر تعطیلات خیلی زیاد شده، فقط مجبوریم دوشنبه و سه شنبه با دنیا کار کنیم.
🔹نوسانات برق روی تجهیزات حساس الکترونیکی ما تاثیر می‌گذارد.
🔹دولت بعد از جنگ به تنظیمات کارخانه برگشته و دیگر به حرف بخش خصوصی توجه نمی‌کند.
@navasanchannel

راه گرانی دلار با تصمیم وزارت صمت باز می‌شود؟

🔹وزارت صمت طی روزهای اخیر با ارسال نامه‌های متعدد به گمرک، مجوز ترخیص درصدی کالاها را گسترش داده است؛ اقدامی که کارشناسان می‌گویند فشار تقاضا بر بازار ارز غیررسمی را بیشتر کرده و موجب افزایش نرخ دلار خواهد شد.
🔹مصوبۀ ۱۰-۹۰ به واردکنندگان اجازه می‌دهد ۹۰ درصد کالا را بدون اعلام منشا ارز ترخیص کنند و فقط ۱۰ درصد باقی‌مانده بعد از تأمین ارز از بانک مرکزی آزاد شود.
🔸فقط در ۱۰ روز اخیر، بیش از ۶۰ کد تعرفه جدید به فهرست کالاهای مشمول این مصوبه اضافه شده است.
🔸حتی کالاهای غیراولویت‌دار مانند توتون و تنباکو نیز شامل ترخیص درصدی شده‌اند.
🔸همتی، وزیر سابق اقتصاد پارسال فشار تقاضای ناشی از این مصوبه را بیش از ۵ میلیارد دلار عنوان کرده بود.
@navasanchannel

شریعتمداری: باور کنید اگر تنگه را به روی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان ببندیم، قیمت نفت به ۲۰۰ دلار می‌شود

مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹شما می‌توانید برای بعضی از کشور‌ها که متخاصم هستند آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان برای اینها محدودیت ایجاد کنید. شما چطور این همه علیه ما کار می‌کنید حتی به ما حمله نظامی هم می‌کنید خب شما دشمن هستید دیگر، ما اجازه نمی‌دهیم شما از این تنگه عبور کنید.  وی افزود: باور کنید اگر چنین اتفاقی بیفتد و حتی نامش برده شود قیمت نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد، بزرگترین ضربه اقتصادی به دشمن.
@navasanchannel

پیش‌بینی یک کارشناس از بازار خودرو تا پایان شهریور/سایه سنگین رکود بر بازار خودرو ماندنی است؟

مسیح فرزانه، کارشناس بازار خودرو:
🔹بدیهی است که همه ما شرایط اقتصادی و سیاسی حاکم بر کشور را مشاهده می‌کنیم و به خوبی درک می‌کنیم که اوضاع به چه نحوی است. آنچه که در بازار خودرو در حال رخ دادن است، از پس جنگ ۱۲ روزه و تا پایان تابستان، همچنان ادامه خواهد داشت. به نظر می‌رسد که تا پایان شهریور ماه، بازار به‌طور کلی در رکود عمیق و سنگینی قرار خواهد داشت.
@navasanchannel

آغاز حراج و پیش‌فروش سکه از این هفته

🔹 بانک مرکزی:
🔹 اولین حراج انواع قطعات سکه طلای بهار آزادی در سال جاری با تاریخ ضرب ۱۳۸۶ در تاریخ ۵ شهریور ماه انجام می‌شود. تاریخ جلسات بعدی متعاقبا توسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام می شود.
🔹همچنین در تداوم برنامه‌های پیش‌فروش سکه طلای در سال گذشته، اولین مرحله پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلا (هر کد ملی ۱۵ عدد در قالب ۳ قطعه تمام، ۵ قطعه نیم و ۷ قطعه ربع سکه) برای سررسید پایان آذرماه امسال در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.
@navasanchannel

خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم مشمول مالیات سوداگری نیست

🔹احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره ابلاغ قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی توسط معاون اول رئیس‌جمهوری اظهار کرد: این قانون که سال‌ها در نوبت تصویب و اجرا بوده، با هدف تنظیم‌گری اقتصاد و کنترل دلالی تصویب شده و به‌هیچ‌وجه به‌منظور افزایش درآمد مالیاتی دولت طراحی نشده است.
🔹عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رشد ۶۰ درصدی قیمت طلا در کشور طی یک‌سال گذشته، گفت: برای خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم، مردم عادی مشمول مالیات نمی‌شوند؛ هدف این قانون جلوگیری از سفته‌بازی و خریدهای کلان است.
@navasanchannel